12.05.2017 tarihli Seminerimiz
16 Mayıs 2017 08:24

Merkezimizin kuruluşunun 30. yılı kapsamında düzenlediğimiz Bahar Dönemi Seminer Programının yedincisi ve sonuncusu 12 Mayıs 2017 tarihinde Gazi Üniversitesi 75. Yıl Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi. Seminerde,  Üniversitemizin Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü, Resim-İş Eğitimi Anabilim Dalı öğretim üyeliğinden emekli olan ve akademisyen kimliğinin yanı sıra hikâye yazarı, hattat, neyzen ve eleştirmen olarak da tanınan Prof. Dr. Nihat BOYDAŞ, “Şiir ve Sanat” başlıklı bir konuşma yaptı. Seminerde Merkez Müdür Yardımcımız Doç. Dr. Orhan Kurtoğlu, Mart ayında tarihinde seminer programımızın genel bir değerlendirmesini yaptı ve gerek konuşmacı gerekse dinleyici olarak katılan herkese teşekkürlerini iletti.