Duyurular

Araştırma Merkezimiz, büyük halk ozanı Âşık Veysel'in ölüm yıl dönümü münasebetiyle 21 Mart 2018 tarihinde, saat 14.00'da Gazi Üniversitesi Rektörlük Yerleşkesi, Gazi Konser Salonu'nda "Vefatının 45. Yılında Âşık Veysel Anısına" adlı bir program gerçekleştirecektir. Programımız iki bölümden oluşmaktadır. Programımızın ilk bölümünde, oturum başkanlığını Araştırma Merkezimizin müdür yardımcılarından Doç. Dr. Neslihan Koç Keskin'in yapacağı ve Gazi Üniversitesi öğretim üyelerinden Prof. Dr. İsmet Çetin ile Hacettepe Üniversitesi öğretim üyelerinden Doç. Dr. Cenk Güray'ın konuşmalarıyla katılacağı panelimiz yer alacak. Programımızın ikinci bölümünde ise Gazi Üniversitesi İpek Yolu Türk Müziği Grubu, Gazi Üniversitesi öğretim üyelerinden Yard. Doç Dr. Murat Karabulut'un sanat yönetmenliğinde bir dinleti sunacak. Tüm canlar davetlidir.

Ben giderim adım kalır
Dostlar beni hatırlasın.
Düğün olur bayram gelir
Dostlar beni hatırlasın